Amalfin rannikon aarteet 20.-27.10.2023, 10.-17.6*, 25.10.-1.11.2024

 Rooma - Minori - Maiori (retki) - Sorrento (retki) -Pompeiji (retki) - Rooma

Amalfin rannikko on kuvankaunis - sen pienet kylät ja kaupungit, korkeat vuoret, viini- ja hedelmätarhat sekä sinisenä välkkyvä meri lumoavat ja saavat matkailijat palaamaan alueelle vuosi toisensa jälkeen. Matkan aikana majoitutaan viehättävässä Minorissa, kävellään Minorin ja Maiorin välinen sitruunapolku, maistellaan paikallisia herkkuja sekä alueen erikoisuutta, Limoncelloa, ja nautitaan kaupunkien värikkäästä tunnelmasta. Kohteisiin ehtii tutustua myös omatoimisesti ja lisämaksusta on mahdollisuus vierailla Caprin saarella ja Axel Munthen huvilassa.

*lennot Rooman sijasta Napoliin. 

Asiantuntijan matkassa 

Grönqvist Marja

Grönqvist Marja, asiantuntijaopas

Asunut yli 20 vuotta Sorrentossa, ja ollut aina paikallisopas. Hän tuntee Amalfin rannikon ja Caprin hurmaavan saaren sekä Pompejin rauniot kuin omat taskunsa. ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa ohjelmassa mainituissa hotelleissa
• ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset, retket ja sisäänpääsymaksut
• suomalaisen asiantuntijaoppaan palvelut kohteissa

1 696 €/hlö standardihuone
1 796 €/hlö parvekkeellinen classic-huone


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä 20.10.2023, 10.6., 25.10.2024
Amalfin rannikolle

Lento Roomaan, josta bussikuljetus Minoriin. 10.6. lento Napoliin, josta kuljetus Minoriin. Majoittuminen ja päivällinen hotellissa. (P)

2. päivä 21.10.2023, 11.6., 26.10.2024
Maiori ja Amalfi - rannikon kaksi kaunista kaupunkia
Aamiaisen jälkeen kuljetus Maiorin ihastuttavaan kylään, jossa näkee paikallista elämää ja tunnelma on aito italialainen. Kylässä on kilometrin pituinen rantabulevardi, jonka varrella voi nauttia omatoimisen lounaan. Iltapäivällä tutustutaan Amalfin kauniiseen kaupunkiin, joka on historiallisesti merkittävä rannikkokaupunki Salernon maakunnassa ja yksi rannikon suosituimmista vierailupaikoista. Kaupunki sijaitsee upeiden kallioiden ja rotkojen keskellä Monte Cerreton vuoren juurella. Paluu hotelliin ja päivällinen. (A,P)

3. päivä 22.10.2023, 12.6., 27.10.2024
Paikallisia herkkuja Sorrentossa

Aamiaisen jälkeen lähdetään kokopäiväretkelle Sorrentoon ja tutustutaan tähän kansainväliseen lomakaupunkiin. Käydään katsomassa miten alueen nimikkolikööriä, Limoncelloa, valmistetaan sitruunoista. Nähdään myös Mozzarella-juuston ja oliiviöljyn valmistusta sekä tietysti maistellaan näitä herkkuja. Maistelu päättyy kevyeen lounaaseen. Paluu Minoriin, päivällinen hotellissa. (A,P)

4. päivä 23.10.2023, 13.6., 28.10.2024
Lisämaksullinen retki Caprille, kokopäiväretki.

Aamiainen hotellissa ja vapaata aikaa esimerkiksi rannalla oleiluun. Halukkaille lisäretki kauniille Caprin saarelle, jonne matkustetaan paikallisella laivalla. Tutustutaan kaupunkiin, joka on erityisesti rikkaiden suosiossa - tämä näkyy myös katujen varsilla olevien liiketilojen ja hotellien valikoimasta. Anacaprin puolella tutustutaan Axel Munthen San Michelen huvilaan. Paluu illaksi hotelliin, jossa päivällinen. (A,P)

5. päivä 24.10.2023, 14.6., 29.10.2024
Pompeji

Aamiaisen jälkeen lähtö tutustumaan Pompejin kaupunkiin, joka hautautui tuhkaan Vesuvius-tulivuoren purkautuessa vuonna 79jKr. Paluu hotelliin, jossa päivällinen. (A,P)

6. päivä 25.10.2023, 15.6., 30.10.2024
Vapaapäivä

Aamiainen hotellissa. Koko päivä aikaa rentoutumiseen. Päivällinen hotellissa. (A,P)

7. päivä 26.10.2023, 16.6., 31.10.2024
Sitruunapolku

Aamiaisen jälkeen lähdetään tutustumaan Minoriin, kaupunkiin, jossa hotellimme sijaitsee. Kävellään kuuluisa ”sitruunapolku” Maiorin ja Minorin välillä ja palataan Minoriin paikallisella bussilla. Päivällinen hotellissa. (A,P)

8. päivä 27.10.2023, 17.6., 1.11.2024
Kotiinpaluu

Aamiainen hotellissa, ajo Roomaan ja lento Helsinkiin. 17.6. Aamiainen hotellissa, ajo Napoliin ja lento Helsinkiin. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki – Rooma 07.50 - 10.15 Finnair
Rooma – Helsinki 19.45 – 00.05+1 Finnair

Lentoaikataulu 10.-17.6.2024 (sitoumuksetta) 
Helsinki - Napoli 07.15 - 09.45 Finnair
Napoli - Helsinki 10.35  - 14.50 +1 Finnair


Majoitus
Hotelli Santa Lucia ****, Minori, 7 yötä
Pittoreski hotelli lähellä rantaa ja keskustaa, huoneet ovat eri tavoin sisustettuja ja niissä on wifi-yhteys, tv, ilmastointi, hiustenkuivaaja ja minibaari. Hotellissa on baari ja ravintola. Minorin ranta muutaman minuutin kävelymatkan päässä, keskusta-alueen liikennettä voi kuulua osaan huoneista.
Standardihuone noin 13 m2, parivuode
Classic-huone noin 16 m2, parivuode tai kaksi erillistä vuodetta, parveke


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen standardihuone 350 €
• Caprin kokopäiväretki 120 € - minimiosallistujamäärä 15 hlöä


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai EU-henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.