Kauneinta Italian Rivieraa 4.-10.6., 1.-7.10.2023

Diano Marina - San Remo - Nervian jokilaakso - Cervo - Albenga - Imperia - Monaco - Valloria

Tutustutaan Italian kukkaisrivieran ihastuttaviin kaupunkeihin, maistellaan paikallisia herkkuja ja majoitutaan meren äärellä viehättävässä Diano Marinan kaupungissa, jonka kävelykatuja koristavat mandariinipuut ja viihtyisät kahvilat. Lisämaksusta retki Monacon ruhtinaskuntaan.

Asiantuntijan matkassa 

Hakola Timo

Hakola Timo, asiantuntijaopas

Timo on luotsannut ryhmiä Aasiasta Amerikkaan, mutta koti ja sydän on Ranskan ja Italian Rivieralla ja Provencessa. Timo on myös Ranskan Rivieran matkailukomitean ni ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa
• ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset, retket ja sisäänpääsymaksut
• suomalaisen asiantuntijaoppaan palvelut kohteessa

1 596 € 4.-10.6.2023
1 496 € 1.-7.10.2023


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä 4.6., 1.10.
Lento Nizzaan ja noin tunnin ajomatka Rivieralle Diano Marinaan. Majoittuminen ja illallinen hotellissa.(P)

2. päivä 5.6., 2.10.
Diano Marina
Aamiaisen jälkeen kävelykierros. Perehdytään kauniin kaupungin historiaan ja nykypäivään, piipahdetaan 1600-luvulla rakennetussa, Antonius Suurelle omistetussa kirkossa ja maistellaan paikallisia erikoisuuksia. Iltapäivä vapaa, illallinen hotellissa. (A,P)

3. päivä 6.6., 3.10.
San Remo ja Nervian jokilaakso
Aamiaisen jälkeen tutustutaan kävellen kukkaisrivieran pääkaupunkiin San Remoon, joka tunnetaan myös Villa Nobel -huvilasta, jossa Alfred Nobel vietti viimeiset vuotensa. Omatoiminen kahvitauko. Jatketaan matkaa Nervian laaksoon Bordigheran tyylikkään huvilakorttelin kautta ja vieraillaan keskiaikaisessa Pignan vuoristokylässä. Kevyt lounas ja viininmaistajaiset Isolabonassa. Iltapäivällä tutustutaan maalaukselliseen Dolceacquan kylään, jonka ”aasinselkäsillan” taiteilija Monet ikuisti teokseensa. Illallinen hotellissa. (A,P)

4. päivä 7.6., 4.10.
Cervo, Albenga ja Imperian oliivimuseo
Aamiaisen jälkeen suunnataan kohti pittoreskia Cervon kylää. Kävellään San Giovanni Battistan kirkolle, joka edustaa ligurialaista barokkia parhaimmillaan. Jatketaan palmujen Rivieran puolelle Albengaan ja tutustutaan keskiaikaiseen kaupunginosaan. Lounas omatoimisesti. Iltapäivällä vieraillaan oliivimuseossa Imperiassa ja nautitaan lasillinen proseccoa sekä paikallisia herkkuja. Illallinen hotellissa. (A,P)

5. päivä 8.6., 5.10.
Vapaapäivä tai lisämaksullinen retki Monacoon 
Aamiaisen jälkeen vapaa-aikaa tai lisämaksullinen retki Monacon ruhtinaskuntaan. Tutustutaan kahteen aivan erilaiseen Monacoon: keskiaikaiseen pääkaupunkiin Monaco-Villeen ja kasinostaan kuuluisaan moderniin Monte Carloon. Lounas omatoimisesti. Illallinen hotellissa. (A,P)

6. päivä 9.6., 6.10.
Valloria, ”maalattujen ovien kylä”
Aamiaisen jälkeen ajetaan Vallorian vuoristokylään, joka tunnetaan italialaisten taiteilijoiden maalaamista ovista ja onkin varsinainen ulkoilmamuseo! Kylässä on runsaasti portaita ja korkeuseroja. Iltapäivä vapaa, illallinen hotellissa. (A,P)

7. päivä 10.6., 7.10.
Aamiaisen jälkeen vapaata aikaa. Alkuillasta ajo Nizzan lentokentälle ja lento Suomeen. (A)ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki - Nizza  16:35 - 18:55 Finnair
Nizza-Helsinki    19:45 - 23:55 Finnair 

 


Majoitus
Hotel Arc en Ciel
Viehättävä hotelli sijaitsee aivan meren äärellä, Diano Marinan keskustaan on n. 1 kilometri. Hotellissa on panoraamaterassi, jonka rantatuoleissa voi rentoutua katsellen merta ja upeita maisemia. Mereen pääsee uimaan portaita pitkin. Hotellissa on ravintola ja baari, huoneissa parveke, minibaari, TV, hiustenkuivaaja ja tallelokero. Osassa huoneissa on osittainen merinäköala (lisämaksusta).


Lisämaksusta
• yhden hengen standardihuone 200 €
• huone osittaisella merinäköalalla 100 €/hlö
• retki Monacoon 95 €


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai EU-henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.