Kaunis Amalfin rannikko ja Rooma 6.-11.4., 20.-25.4.,13.-18.5. ja 25.-30.5.,15.-20.10.2022

Rooma - Napoli (retki) - Sorrento (3 yötä) - Capri (retki) - Positano, Amalfi, Ravello (retki) - Pompeji (retki) - Rooma (2 yötä)

Kaunis Amalfin rannikko ja Rooma tulevat tutuksi tällä matkalla. Sorrentosta tehdään kierros Amalfin alueelle, joka on yhtä suurta paratiisia viinitarhoineen, appelsiini- ja sitruunalehtoineen. Nähdään myös ihastuttava rinteeseen rakennettu Positanon kaupunki, käydään Ravellossa Villa Rufolon puutarhassa ja Caprilla tutustutaan Axel Munthen huvilaan. Matkalla käydään myös Pompejin rauniokaupungissa. Roomassa tutustutaan antiikin Roomaan ja Tivolin kaupungissa Villa d’Esteen.

 

Asiantuntijan matkassa 

Grönqvist Marja

Grönqvist Marja, asiantuntijaopas

Asunut yli 20 vuotta Sorrentossa, ja ollut aina paikallisopas. Hän tuntee Amalfin rannikon ja Caprin hurmaavan saaren sekä Pompejin rauniot kuin omat taskunsa. ...

Romu Päivi

Romu Päivi, asiantuntijaopas

Rooman paikallisopas, joka on työskennellyt alueella jo lähes 30 vuotta.  Päivi Romu suhtautuu työhönsä intohimoisesti ja hänen asiantuntemu ...

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• reittilennot turistiluokassa
• majoitus kahden hengen huoneessa ohjelmassa mainituissa hotelleissa
• ohjelman mukaiset ateriat, kuljetukset, retket ja sisäänpääsymaksut
• suomalaisen asiantuntijaoppaan palvelut perillä

1 596 €

 

                                                      
                                                          


• Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
• Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
• Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
• Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

1. päivä
Napoli ja Sorrento

Lento Helsingistä Roomaan, missä on vastassa suomenkielinen opas. Lähdetään bussilla kohti Sorrentoa (n. 280 km). Matkalla panoramakierros laulujen Napolissa, missä nähdään mm. San Carlon suuri ooppera, katedraali ja Piazza Plebisciton aukio kuninkaallisine palatseineen. Majoittuminen Sorrentossa ja päivällinen hotellissa. (P)

2. päivä
Capri ja Axel Munthen huvila
Aamiaisen jälkeen lähdetään kokopäiväretkelle kauniille Caprin saarelle. Saarikierroksella käydään myös kukkulan rinteellä sijaitsevassa Anacaprissa, jossa tutustutaan Axel Munthen ihanalla paikalla sijaitsevaan San Michelen huvilaan. Paluu Sorrentoon ja päivällinen hotellissa. (A, P)

3. päivä
Positano, Amalfi ja Ravello
Aamiaisen jälkeen lähdetään kuvankaunista reittiä Positanoon, Amalfiin ja Ravelloon. Alue on yhtä suurta paratiisia viinitarhoineen, appelsiini- ja sitruunalehtoineen. Kävelykierros Positanossa, jonka jälkeen jatketaan edelleen Amalfiin ja kiemuraista tietä ylös Ravelloon, missä vieraillaan Villa Rufolon puutarhassa. Paluu Sorrentoon ja päivällinen hotellissa. (A, P)

4. päivä
Pompeji ja Rooma
Aamiaisen jälkeen lähdetään Roomaan. Matkalla tutustutaan Pompejin kaupunkiin, joka hautautui tuhkaan Vesuvius-tulivuoren purkautuessa vuonna 79jKr. Majoittuminen Roomassa, päivällinen. (A, P)

5. päivä
Antiikin Rooma
Aamiaisen jälkeen lähdetään kävellen ja julkisilla kulkuneuvoilla Capitolium-kukkulalle, josta upeat näkymät Forum Romanumille ja keisareiden asuinkukkulalle Palatinukselle. Kävellään keisariforumeiden läpi Colosseumille ja kuullaan hurjista gladiaattoritaisteluista. Iltapäivä ja ilta vapaata aikaa. (A)

6. päivä
Tivoli
Aamiainen hotellissa. Aamupäivällä lähdetään bussilla Tivolin keskiaikaiseen kaupunkiin (n. 40 km). Kävely satojen suihkulähteiden renessanssipuutarhassa Villa d’Estessa sekä itse villassa, jonka seiniä ja kattoja peittävät upeat freskot. Nautitaan lounas retken aikana. Retken jälkeen siirrytään Rooman lentokentälle ja lento Helsinkiin. (A, L)

Muutokset mahdollisia retkien järjestyksessä.ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki – Rooma 07.30 – 09.55 Finnair
Rooma – Helsinki 19.45 – 00.05 +1 Finnair

 


Majoitus

Hotel Conca Park, Sorrento****, Sorrento, 3 yötä
Hyvä keskitasoinen hotelli lähelä keskustaa, 8 minuutin kävelymatka Tasson aukiolle. Huoneissa Wifi, TV, hiustenkuivaaja, minibaari ja tallelokero. Hotellissa ravintola, ulko uima-allas, wellnes-keskus.

Hotel Best ***, Rooma, 2 yötä. Keskitasoinen hotelli 20 minuutin kävelyn päässä Rooman keskustasta. Huoneissa on puhelin, WiFi, ilmastointi, TV, hiustenkuivain, tallelokero ja minibaari.

 


Oheinen hotellin tähtiluokitus perustuu paikalliseen luokitukseen, joka ei ole yhtenevä kaikissa maissa. Luokitus voi antaa liian hyvän kuvan hotellista ja sen palveluista. Käytämme lisäksi Lomalinjan sanallista neliportaista luokitusta (vaatimaton - keskitasoinen – hyvätasoinen – erittäin hyvätasoinen) antaaksemme todenmukaisemman kuvan majoituksesta. Erikoismajoituksiin (mm. lodget, kotimajoitus, luostarit) luokitus ei sovellu. (Lomalinjan matkaehdot, kohta 9.1.)

Lisämaksusta
• yhden hengen huone 250 € (pieni 1h-huone)


Matkaehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
- viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
- 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
- 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
- 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).


Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 15.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi, EU-maihin riittää myös voimassaoleva poliisin myöntämä virallinen henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.


Muut lisätiedot

Matkalla on runsaasti kävelyä ja maasto on epätasaista. Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille.