15.6.2024
Portugali Lomalinja

Kauneinta Portugalia

20.–26.9.2024, 19.–25.10.2024, 23.–29.4.2025

 • Ikisuosikit
 • Kulttuurimatkat

Portugali – rantalomaa, kaupunkeja ja mielenkiintoisia nähtävyyksiä

Portugalissa historia ja nykyaika kohtaavat toisensa sopusoinnussa. Tukikohtana matkalla on formuloista, golfista sekä kuuluisasta kasinosta tunnettu merenrantakaupunki Estoril, josta tehdään retkiä lähiseudulle. Lissabon on Euroopan vanhimpia pääkaupunkeja ja tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää. Tehdään retket myös historialliseen Evoraan, palatsien Sintraan, manner-Euroopan läntisimpään niemeen Cabo da Rocaan sekä Keski-Portugaliin Obidokseen, Nazaréen ja Fatimaan.

Asiantuntijaopas
Pasi Hakala 20.-26.9.2024
Liisa Hämäläinen 19.-25.10.2024 ja 23.-29.4.2025

 • Ei
 • Ei
 • Euro

Valitse lähtöpäivä


Ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Erityisateriapyynnöt ovat aina vain toiveita, emmekä voi taata niitä matkaan sisältyville ryhmäruokailuille. Mikäli tarvitsette terveydellisistä, uskonnollisista tai eettisistä syistä johtuen erityisaterian (gluteeniton, laktoositon, kasvisruoka, kala-allergia, pähkinäallergia), ilmoitattehan siitä jo matkavarausta tehdessänne tai viimeistään kaksi viikkoa ennen matkaa. Paikan päällä ei ole mahdollista tehdä muutoksia ruokailuihin. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta emme voi taata saatavuutta. Mikäli Teillä on jokin lääkitys ruoka-aineallergiaan, suosittelemme ehdottomasti sen mukaan ottamista.

Portugali Lomalinja

Matkareitti

Estoril – Lissabon – Obidos – Nazaré – Fatima – Evora – Cabo da Roca – Sintra

Matkaehdot

Matkan maksu- ja peruutusehdot

MATKAN MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT 1
Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 35 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
– viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään toimistokulu 100 e/hlö
– 59-36 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
– 35-15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
– 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).

Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 20.

Matka ei sovellu liikuntarajoitteisille, sisältää runsaasti kävelyä.

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai virallinen EU-henkilökortti.

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoasiainministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.


 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

Varaa matka


Asiakkaiden kokemuksia

 • Asiantuntijaopas Pasi Hakala oli kerrassaan loistava. Mikä tietämys luonnosta, historiasta, kulttuurista! Persoonana valloittava. Päiväretket oli hyvin suunniteltu, tekemistä ja näkemistä ja omaa aikaa oli sopivasti. Ainoastaan Sintran-retki oli liian tiukalla aikataululla toteutettu. Kaiken kaikkiaan matka oli erittäin onnistunut pikkuseikoista huolimatta - oikein mukava uusi tuttavuus tämä Lomalinja!

 • Vain ruusuja! Opas oli todella hyvä. Pasi jaksoi huomioida kaikki matkalaiset ystävällisesti ja aina jaksoi vastata asiantuntevasti kaikkiin kysymyksiin. Todella mukava oli häntä kuunnella ja mikä hienoa, että meillä oli korvanapit, että kuultiin hyvin selostukset kävellessä. Hotelli oli hyvä ja ruuat olivat hyviä. Retket olivat ihania! Juuri sopiva määrä kohteita päivää kohden. Vapaata oli hienosti. Tällainen matka on todella kiva, missä ollaan yhdessä hotellissa ja siitä tehdään päivän retkiä ympäri maata.

 • Miljoona ruusua oppaallemme Liisalle. Kokonaisuutena matka oli huikea.

 • Mahtava matka! Mielenkiintoinen kattaus Portugalin historiaa ja nykypäivää. Upeita maisemia, historiallisia kaupunkeja... Hotellin monipuolinen ja herkullinen aamiainen ja illallinen juomineen kuuluivat hintaan ja lounaspaikat päiväretkillä oli hyvin valittu. Matkan kruunasi loistava opas Liisa Hämäläinen, joka asiantuntemuksellaan johdatti Portugalin sydämeen.

 • Ruusuja hyvin järjestetylle matkalle ja erityisesti loistavalla asiantuntijaoppaalle.