Mummun matkassa: Harry Potterin Lontoo 9.-12.8.2018, 21.-24.2.ja 18.-21.4.2019

Vietetään neljä päivää Harry Potterin jäljillä Lontoossa ja käydään Warner Brothers -studioilla katsomassa mahtavia kulisseja, joita Harry Potter filmeissä käytettiin. Lisäksi nautitaan Lontoon miljoonakaupungin annista – sen upeista museoista, värikkäistä kaduista ja houkuttelevista kaupoista.

 

 

 

9.-12.8.2018 oppaana Ville Kinos

Asiantuntijan matkassa 

Niemenmaa Riitta

Niemenmaa Riitta, Asiantuntijaopas

Opettaja, kulttuurin ja matkailun vannoutunut harrastaja ja musiikin asiantunteva ystävä.  Muun muassa Mummun matkassa maailmalla -matkojen isoäiti. ...

Kinos Ville

Kinos Ville, Asiantuntijaopas

Englannin tuntija, joka on asunut Brittein saarilla jo vuosia eri paikoissa, tällä hetkellä Lontoossa. Ville Kinoksella on vankka tuntemus ja tietämys Englannin ...

Asiakkaamme suosittelevat

Olen 13 vuotias tyttö ja mummini vei minut keväällä Harry Potter- matkalle. Hauskin kokemus oli käynti Warner Brothersin studiolla, jossa oli mm. Tylypahkan ruokasali, Rohkelikon makuuhuone ja luudalla ratsastamista. Kierroksen varrella on pieni ruokailupaikka, josta sai myös kermakaljaa, ja olen iloinen siitä, että päätin maistaa sitä. Paras paikka kuitenkin oli Tylypahkan pienoismalli, joka oli ainakin kolme kertaa minun kokoiseni! Suosittelen matkaa kaikille, jotka kiinnostuivat! -Tyttö Tampereelta

Lomalinjan matkassa saat enemmän:

• ohjelman mukaiset Finnairin reittilennot turistiluokassa
• ohjelman mukaiset bussikuljetukset
• majoitus hotellissa kahden tai kolmen hengen huoneissa
• ohjelman mukaiset ateriat (3 x englantilainen aamiainen, 2 x lounas, 2 x illallinen)
• ohjelman mukaiset retket sisäänpääsyineen
• ohjelman mukaiset paikallisen suomenkielisen asiantuntijaoppaan opastukset ja
• Riitta Niemenmaan opas- ja matkanjohtajapalvelut koko matkan ajan

1 298 €/aikuinen
1 196 €/lapsi 2–15 v. kahden hengen huoneessa
   998 €/lapsi 2–15 v. kolmen hengen huoneessa kolmantena

 

1. päivä
Lontoon kaupunkikiertoajelu
Aamulento Heathrow´n lentokentälle, jossa on opas vastassa. Lyhyt kaupunkikierros, jonka aikana nähdään keskikaupungin tunnetuimmat nähtävyydet, kuten Harrods, Buckinghamin palatsi, Trafalgarin aukio, Parlamenttiaukio ja London Eye – maailmanpyörä. Majoittuminen ja yhteinen lounas. Lähellä hotellia on kuuluisa British Museum ja aikaa on vaikka käyntiin Madame Tussaudin vahakabinetissa.

2. päivä
Warner Brothersin studio, Harry Potterin filmauspaikka
Englantilaisen aamiainen. Päivällä retki Warner Brothersin studiolle Watfordiin, kaikkien Harry Potter fanien pääpaikkaan. Kierros vie taianomaisiin Potterin filmauspaikkoihin. Nähdään kaikki filmeissä käytetyt lavasteet ja vaatteet. Kuullaan myös filmaukseen liittyvistä salaisuuksista, varsinkin erityistehosteista ja animaatioista, jotka tekivät filmeistä niin suositut. Alkuillasta palataan Lontooseen. Nautitaan yhteinen illallinen.

3. päivä
Harry Potterin Lontoo
Englantilaisen aamiaisen jälkeen puolipäiväkierros, jonka aikana tutustutaan Harry Potterin Lontooseen, valokuvaamalla filmeissä tunnettuja paikkoja. Kierros lopetetaan katselemalla Lontoota ja sen ympäristöä upeasta maailmanpyörästä, London Eye. Iltapäivällä aikaa nauttia monista muista Lontoon gallerioista ja museoista tai tehdä tuliaisostoksia. Aikainen illallinen, jonka jälkeen halukkailla on mahdollisuus käydä musikaalissa (lisämaksusta).

4. päivä
Vapaapäivä ja paluulento kotiin
Englantilainen aamiainen hotellissa. Ennen lähtöä lentokentälle syödään yhteinen lounas. Paluulento Helsinkiin lähtee klo 16.10.

Ikäsuositus kahdeksasta ikävuodesta ylöspäin.

Lentoaikataulu (sitoumuksetta)
Helsinki – Lontoo 08.00 – 09.10
Lontoo – Helsinki 16.10 – 21.00


Hotelli
HOLIDAY INN BLOOMSBURY 2018 ja 18.-21.4.2019
Moderni 4* hotelli Lontoon itäosassa, alle 10 minuutin kävely Brittiläiselle Museolle ja Oxford Street ostoskadun itäpäähän.
Myös Kings Crossin ja Eustonin juna-asemat ovat lähellä. Hotellissa on aulabaari, irlantilainen pubi, ravintola.
313 huonetta, joissa on TV, puhelin ja WiFi-yhteys, teen- ja kahvinkeittovälineet, hiustenkuivaaja, housuprässi.

CORUS HOTEL HYDE PARK (21.-24.2.2019)
4* hotelli Kensington Gardensin ja Hyde Parkin läheisyydessä.
387 ilmastoidussa huoneessa on tv, kahvinkeitin ja tallelokero sekä langaton internetyhteys. Kylpyhuoneissa on hiustenkuivaaja ja ilmaiset hygieniatuotteet. Hotellissa on 2 ravintolaa,baari/aulabaari ja kahvila.

 

 


2018 matkojen hinta perustuu 30.05.2017 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.