28.5.2024


Nyt myydään kaukomatkoja!

Mukana aina suomenkielinen asiantuntijaopas

Meiltä saat aina asiantuntevaa palvelua, mietittyjä kokonaisuuksia ja ainutlaatuisia kokemuksia. Jokaisella matkalla on aina mukana suomenkielinen asiantuntijaopas, jonka perehtyneisyys kunkin matkan teemaan ja aiheeseen nostaa matkakokemuksen uudelle tasolle.

Ohjeet – Näin lunastat nopean varaajan edun

Kaukomatkoja -100 €/henkilö


Hyödynnä nopean varaajan etusi nyt! -100 € alennus annetaan per matkustaja ja se koskee alla listattuja kaukomatkoja, joiden lähtöpäivä on ajalla 30.9.2024-15.2.2025.

Varaa matkasi 22.4.-31.5.2024 välisenä aikana käyttämällä alennuskoodia KAUKO24. Syötä alennuskoodi juuri ennen maksua ”aktivoi alennuskoodi” -kohtaan. Nopean varaajan etu koskee vain uusia varauksia. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Jokainen matka sisältää asiantuntijaoppaidemme palvelujen lisäksi kuljetukset ja majoitukset sekä runsaasti retkiä ja aterioita, joten osallesi jää vain matkasta nauttiminen!


Nämä kaukomatkat rajoitetun ajan -100 €/henkilö

Tämä tarjous koskee vain uusia varauksia kaukomatkoille, joiden lähtöpäivä on ajalla 30.9.2024-15.2.2025. Varaa matkasi 22.4.-31.5.2024 välisenä aikana käyttämällä alennuskoodia KAUKO24. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti. Yksi (1) etu/matkustaja.

Lomalinja Oy – jo yli 45 vuotta

Meiltä saat aina asiantuntevaa palvelua, mietittyjä kokonaisuuksia ja ainutlaatuisia kokemuksia. Jokaisen matkan on tuottanut suomalaisena työnä yksi meistä, ja me myös vastaamme matkanne onnistumisesta alusta loppuun. Matkalla on aina mukana suomenkielinen asiantuntijaopas. 

Asiakaspalautteet – kaukomatkat

Lue lisää asiakkaidemme kokemuksista!

  • Hotellien taso yllätti positiivisesti. — Erityiskiitokset Anja Henttoselle erittäin asiantuntevasta opastuksesta! Myös paikallisoppaat Kumi-san ja Saori-san hoitivat työnsä mallikkaasti.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat parhaat matkavinkit sekä kuulet tarjouksista ja uutuuksista aina ensimmäisenä!