2.3.2024

Unelmien Rovos Rail, Victorian putoukset ja Botswana

30.9.–12.10.2024

 • Kaukomatkat
 • Kerran elämässä
 • Kiertomatkat
 • Kulttuurimatkat

Pretoria (1 yö)- Rovos Rail (4 yötä) – Victoria Falls (2 yötä) – Choben kansallispuisto (2 yötä) – Johannesburg (1 yö)

Legendaarinen junamatka Rovos Raililla Pretoriasta Victorian putouksille tarjoaa menneen ajan romantiikkaa. Ylellisen vanhanaikaisessa junassa voi nauttia maisemien lisäksi gourmétherkuista, laadukkaista viineistä ja huipputason palvelusta.

Kauriin kääntöpiiriltä matkataan apinanleipäpuiden maisemissa kohti Zimbabwen suurinta villieläinpuistoa, Hwangea, joka on tunnettu erityisesti elefanteistaan. Safariajot eri kansallispuistoissa ovat unohtumattomia elämyksiä! Matkan aikana yövytään myös mahtavilla Victorian putouksilla ja risteillään Sambesi- ja Chobejoilla.

 • Kyllä
 • Kyllä
 • Yhdysvaltain dollari Etelä-Afrikan rand Botswanan pula

Valitse lähtöpäivä


Ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Erityisateriapyynnöt ovat aina vain toiveita, emmekä voi taata niitä matkaan sisältyville ryhmäruokailuille. Mikäli tarvitsette terveydellisistä, uskonnollisista tai eettisistä syistä johtuen erityisaterian (gluteeniton, laktoositon, kasvisruoka, kala-allergia, pähkinäallergia), ilmoitattehan siitä jo matkavarausta tehdessänne tai viimeistään kaksi viikkoa ennen matkaa. Paikan päällä ei ole mahdollista tehdä muutoksia ruokailuihin. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta emme voi taata saatavuutta. Mikäli Teillä on jokin lääkitys ruoka-aineallergiaan, suosittelemme ehdottomasti sen mukaan ottamista.

Matkareitti

Johannesburg – Pretoria – Victorian putoukset – Choben kansallispuisto – Kasane – Johannesburg

Matkaehdot

Matkan maksu- ja peruutusehdot

Varausmaksu 300 €/hlö, eräpäivä 7 vrk varauksesta, nettivarauksissa heti.
Loppumaksun eräpäivä 60 vrk ennen matkaa.

Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
– viimeistään 60 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
– 59 – 31 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 50% matkan hinnasta
– 30 – 15 vrk ennen matkan alkua, pidätetään 75% matkan hinnasta
– 14 vrk tai vähemmän ennen matkan alkua, pidätetään 95 % matkan hinnasta

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).

Erityishuomiot

Matkan hinta perustuu 26.9.2023 voimassa olleisiin tariffeihin ja valuuttakursseihin. Kuluttaja-asiamiehen antamien ohjeiden mukaan hinnanmuutosta laskettaessa verrataan esitteen hinnoittelukurssia ja 6 viikkoa ennen matkaa voimassa ollutta valuuttakurssia.

Ryhmän minimikoko 15.

Passin tulee olla voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen ja siinä tulee olla vähintään 6 tyhjää sivua. 

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.

Muut lisätiedot

Viisumi
Zimbabween tarvitaan viisumi (noin 35 USD), maksetaan paikan päällä.

Rokotukset
Suosittelemme tälle matkalle normaaliin rokotusohjelmaan sisältyvien rokotteiden lisäksi vähintään hepatiitti A – sekä jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotteita.

Keltakuume
Keltakuumerokotus täytyi aiemmin uusia 10 vuoden välein, nykyiset rokotteet antavat elinikäisen suojan. Keltakuumerokotustodistus tarvitaan mukaan matkalle, mikäli matkustaja on tulossa Etelä-Afrikkaan alueilta, joissa keltakuumetta esiintyy.

Mikäli olet epävarma tarvittavista rokotteista tai muista terveyteen liittyvistä asioista, otathan yhteyttä oman kuntasi terveyspalveluihin. Lisätietoja myös rokote.fi


 • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
 • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
 • Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
 • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

Varaa matka


Voisit olla kiinnostunut myös näistä