2.3.2024

Jutin matkassa: Jääkiekon MM-kisat Prahassa

9.–11.5.2024

  • Kaupunkimatkat
  • Kulttuurimatkat
  • Uutuudet

Lähde Jutin ja Sadun mukana jääkiekon MM-kisoihin Prahaan ja nauti tunnelmasta VIP-paketilla. Paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi pian!

Suomi kohtaa avausottelussaan isäntämaa Tšekin ja tunnelmasta päästään nauttimaan Jutin johdolla O2-areenalle koko päiväksi. VIP-pakettiin sisältyy parhaiden paikkojen lisäksi myös ruokailu ja runsaasti monipuolista ohjelmaa. Jutin seminaarit johdattavat otteluiden taustoihin ja yhteinen illallinen nautitaan tasokkaassa pihviravintolassa. Päänähtävyydetkin ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä hotellilta.

  • Ei
  • Ei
  • Tšekin koruna

Valitse lähtöpäivä


Ateriakoodit: A – aamiainen, L – lounas, P – päivällinen, PH – puolihoito, TH – täysihoito, AI – all inclusive

Erityisateriapyynnöt ovat aina vain toiveita, emmekä voi taata niitä matkaan sisältyville ryhmäruokailuille. Mikäli tarvitsette terveydellisistä, uskonnollisista tai eettisistä syistä johtuen erityisaterian (gluteeniton, laktoositon, kasvisruoka, kala-allergia, pähkinäallergia), ilmoitattehan siitä jo matkavarausta tehdessänne tai viimeistään kaksi viikkoa ennen matkaa. Paikan päällä ei ole mahdollista tehdä muutoksia ruokailuihin. Lähetämme tiedot ruoka-ainerajoitteista etukäteen kohteisiin, mutta emme voi taata saatavuutta. Mikäli Teillä on jokin lääkitys ruoka-aineallergiaan, suosittelemme ehdottomasti sen mukaan ottamista.

Matkaehdot

Matkan maksu- ja peruutusehdot

Matkan ennakkomaksu 500 €/hlö, loppusuoritus 100 vrk ennen matkan alkua.
Mikäli matkustaja peruuttaa matkansa
– viimeistään 100 vrk ennen matkan alkua, pidätetään varausmaksu
– peruutus 99-35 vrk ennen matkaa, kulu 75% matkan hinnasta
– peruutus 34-0 vrk ennen matkaa, kulu 95% matkan hinnasta

TÄMÄN MATKAN ERITYISMAKSUEHDOT
Muutos tai peruutus astuu voimaan ensimmäisenä arkipäivänä (klo 10.00-16.00), kun Lomalinja vastaanottaa tiedon. Ryhmälle tai urheilumatkalle varatut matkapaketit kuuluvat erityisehtoisiin ja erityisluonteisiin matkoihin, joissa peruutuskulut määräytyvät palveluntuottajien poikkeuksellisten määräysten mukaisesti. Näitä ovat esimerkiksi hotellien ja kuljetusyhtiöiden varaus- ja myyntiehdot sekä lisäpalveluiden, kuten lentokenttäkuljetuksien poikkeukselliset muutos- ja peruutuskulut. Useimmat palveluntuottajat eivät salli takaisinmaksua peruutustilanteissa tai takaisinmaksu voi olla rajoitettua. Nämä säännöt ovat huomattavasti Yleisiä matkapakettiehtoja tiukemmat (YME). Pääsylippuvaraukset ovat aina heti sitovia ja peruutuskulut ovat 100%. Olympialaiset, MM-kisat ja suuret urheilu- ym. tapahtumat vaativat aina ennakkomaksun, joka sisältää usein kaikki majoituskustannukset ja erikoisliput. Tällöin peruutustapauksissa joudumme veloittamaan kaikki todelliset kulut vaikka tapahtumaan olisi aikaa yli yksi (1) vuosi.

Vastuullinen matkanjärjestäjä on Lomalinja Oy Holiday Tours Ltd, joka on asettanut vakuuden Suomen Kilpailu- ja Kuluttajavirastoon (KKV).

Matkoja on myynnissä rajoitettu määrä. Matkojen tiedot ja hinta perustuvat tämän hetken tilanteeseen ja voivat muuttua. Ajantasaiset tiedot, hinta ja saatavuus ovat aina saatavissa lomalinja.fi –sivuiltamme tai toimistoistamme. Matkan varaushetkellä vallitseva matkan sisältö, hinta ja matkaehdot muodostuvat osaksi matkasopimusta, joten kehotamme tutustumaan niihin huolellisesti. Tarvittaessa annamme mielellämme lisätietoja.

Matkaan sovelletaan matkan varaushetkellä voimassa olevia Lomalinjan matkaehtoja (yhdistelmä Yleisiä matkapakettiehtoja (YME) ja Lomalinjan lisä- ja erityisehtoja).

Erityishuomiot

Tämän matkan hinta perustuu euroon.

Ryhmän minimikoko 20. 

Matkalla tarvitaan voimassa oleva passi tai henkilökortti. 

Tarkistakaa passinne voimassaolo ja kunto jo matkaa varatessanne ja hankkikaa tarvittaessa uusi hyvissä ajoin ennen matkaa. Kehotamme hankkimaan matkustajavakuutuksen jo matkavarauksen yhteydessä. Tarkistakaa, että vakuutusturva on riittävä ja kattaa yllättävät sairastumiset ja tapaturmat sekä mahdollisen sairaskuljetuksen Suomeen.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilta www.thl.fi saatte ajankohtaiset tiedot lomakohteenne terveystilanteesta ja rokotussuosituksista. Perusrokotuksina suosittelemme jäykkäkouristus- ja kurkkumätärokotuksia sekä tarvittaessa MPR- ja poliorokotuksia. Suosittelemme myös A(B)-hepatiittirokotusta maksatulehdusta vastaan. Lomamaanne matkustusturvallisuuteen liittyvät ulkoministeriön julkaisemat matkustustiedotteet löydätte Matkustaminen -otsikon alta sivulta www.um.fi. Sivuilla on myös lomakohdettanne lähinnä olevan Suomen edustuston yhteystiedot.


  • Sinulle tarjottu matkapalvelujen yhdistelmä on direktiivissä (EU) 2015/2302 tarkoitettu matkapaketti.
  • Näin ollen sinuun sovelletaan kaikkia matkapaketteja koskevia EU-oikeuksia. Lomalinja Oy on täysin vastuussa koko matkapaketin asianmukaisesta toteuttamisesta.
  • Lisäksi Lomalinja Oy on hankkinut lainsäädännössä edellytetyn suojan palauttaakseen maksusi ja, jos kuljetus sisältyy matkapakettiin, turvatakseen paluukuljetuksesi siltä varalta, että Lomalinjasta tulee maksukyvytön.
  • Lisätietoja direktiivin (EU) 2015/2302 mukaisista tärkeimmistä oikeuksista www.lomalinja.fi/lomalinjanmatkaehdot

Varaa matka


Voisit olla kiinnostunut myös näistä